Leverandør til webshop

Leverandør til webshop
Som en vigtig del, af det at gøre opmærksom på lidelsen Essentiel tremor. Har jeg her på essentieltremor.dk oprettet en webshop.

Det primære formål er altså at gøre opmærksom på Essentiel tremor også kendt som ET.

Leverandør til webshop – Digitaltryk Odense
Jeg/Vi er glad for vores leverandør som er Digitaltryk Odense. Jeg/Vi kan derfor kun give vore ros til Digitaltryk Odense, og ser frem til med spænding på hvad fremtiden bringer. Digitaltryk Odense stor for tryk og levering af produkter med ET logo.

Leverandør digitaltrykodense

Leverandør til webshop – Sideløbende leverandør
Skønt at Jeg/Vi er rigtige glade for vores samarbejde med Digitaltryk Odense, så vil Jeg/Vi ikke udelukke andre leverandører sideløbende med. Det kunne være en leverandør som stor for levering af produkter uden logo.

En leverandør som kan levere produkter uden ET – logo Vil have stor interesse. Se evt. Social bevidst virksomhed

Skriv et svar