Bliv medlem

Som medlem af Essentiel Tremor Foreningen kan du benytte foreningens fremtidige tilbud om rådgivning, støtte, foredrag, netværk og information om sygdommen. Samtidig støtter du foreningens vigtige arbejde med at varetage Essentiel Tremor patienter og pårørendes interesser overfor politikere, myndigheder og andre aktører

 

Som medlem af Essentiel Tremor Foreningen har du stemmeret ved valg i foreningen og kan benytte foreningens fremtidige tilbud om rådgivning, støtte, foredrag, netværk og information om sygdommen. Samtidig støtter du foreningens vigtige arbejde med at varetage Essentiel Tremor patienter og pårørendes interesser overfor politikere, myndigheder og andre aktører. Som medlem har du stemmeret ved valg i foreningen.

Der er lykkes foreningen at få kæmpet behandlingen Fokuseret Ultralyd til landet og vi kæmper nu for at få behandlingen udbredt til flere hospitaler. Herudover kæmper vi for bedre medicin og meget andet.

Essentiel Tremor Foreningen tilbyde flere typer af medlemskaber, som du kan se nedenfor. Priserne står ud for dit valg.

Nye medlemmer modtager indenfor en uge efter tilmelding en mail med opkrævning af første kontingent som vil løbe frem til 30. juni. Herefter vil opkrævning ske hvert år i juni og med forudbetaling af 1 års medlemskontingent.

Vi glæder os til at byde dig velkommen.

PRISER FOR MEDLEMSKABER PR. ÅR

Enkeltperson med essentiel tremor: 250 kr. pr. år
Par: 350 kr. pr. år
Erhvervsmedlem(<5 ansatte): 1500 kr. pr. år pr. år
Erhvervsmedlem(>=5 ansatte): 3000 kr. pr. år
Støttemedlem: Fra 100 kr.
Sponsor: Frit engangsbeløb

INDMELDELSE I FORENINGEN

Udfyld felterne nedenfor og bemærk at felter med * SKAL udfyldes for at vi kan behandle din anmodning om medlemskab.

Medlemstype
Fornavn *
Mellemnavn
Efternavn *
Adresse *
Postnr *
By *
E-mail *
Telefon nr.
Mobil nr.
Køn
Kommentar

Copyright © 2020 essentieltremor.dk