SHAKE UP THE WORLD

Det første af “Shake Up The World – Internationale webinarer om Essentiel Tremor finder sted lørdag den 11. marts kl. 11:30-13:00 (dansk tid) og vil blive afholdt af National Tremor Foundation i Storbritannien sammen med patientforeningerne i Danmark og Finland.

Flere detaljer vil blive frigivet, når datoen for begivenheden nærmer sig, men i mellemtiden ser vi frem til at byde velkommen til så mange af jer som muligt, der også skal leve med virkningerne af Essentiel Tremor, uanset hvilken nationalitet du er fra.!

Kom og vær med, mens vi deler vores internationale erfaringer og lærer ny indsigt om ET fra eksperter på tværs af forskellige europæiske geografier. #ShakeUpTheWorld23

Tilmelding er påkrævet og kan ske her.

BEMÆRK VENLIGST:

Onlinemødet er baseret i Storbritannien på BST/GMT. Hvis du slutter dig til os fra udlandet, så tjek venligst tidszoneforskellene.

Uledsagede børn under 18 år kan ikke deltage i vores onlinemøder og arrangementer.

Hvad skal du gøre, hvis du ikke får et automatisk svar

Efter registrering, hvis du ikke får et automatisk svar i din indbakke, tjek venligst dine spam/junk mapper.

Vi råder folk til at tilføje events@tremor.org.uk til deres kontakter, da e-mails fra denne adresse meget lejlighedsvist kan blokeres.

Hvis du af en eller anden grund stadig ikke kan modtage en notifikation med et link til begivenheden i nogen af dine mapper, bedes du kontakte os.

Copyright © 2020 essentieltremor.dk