Vi søger frivillige

[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.0.7″ background_color=”#fff” global_colors_info=”{}” custom_padding=”||6px|||”][et_pb_row _builder_version=”4.14.7″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.14.7″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_image src=”https://essentieltremor.dk/wp-content/uploads/2022/01/essentiel-tremor-top-logo.png” title_text=”essentiel-tremor-top-logo” _builder_version=”4.14.7″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][/et_pb_image][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section][et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.3.2″ global_colors_info=”{}”][et_pb_row column_structure=”2_3,1_3″ _builder_version=”4.3.2″ global_colors_info=”{}”][et_pb_column type=”2_3″ _builder_version=”4.3.2″ global_colors_info=”{}”][et_pb_text _builder_version=”4.6.5″ global_colors_info=”{}”]

Vi har brug for frivillige

[/et_pb_text][et_pb_text _builder_version=”4.6.5″ global_colors_info=”{}”]

Essentiel Tremor Foreningen arbejder for at udbrede kendskabet til Essentiel Tremor samt på at forbedre vilkårene for mennesker, ramt af denne rystesygdom.

Vi har brug for hjælp til arbejdet og søger derfor løbende frivillig arbejdskraft. Nedenfor ses de aktuelle områder hvor vi har brug for hjælp fra frivillige.

Hjælp til at søge om støttemidler (fundraising og sponsorer)

Essentiel Tremor Foreningen har som bekendt formålet at udbrede kendskabet til Essentiel Tremor og forbedre vilkårene for Essentiel Tremor ramte og deres pårørende.

For at realisere formålet har ETF brug for mange penge, hvorfor vi også ansøger danske fonde om midler til vores formål. Dette ansøgningsarbejde er langstrakt og kræver en del kræfter. Arbejdsgruppen består i dag af 3 medlemmer og arbejdsgruppen har netop afsendt en ansøgning til Codan Fonden. Arbejdet består i korte træk af:

  • Finde og udvælge relevante fonde og legat udgivere
  • Udarbejdelse af ansøgninger. Skal opfylde specifikke krav og vilkår fra giverne
  • Udarbejdelse af bilag, herunder projektbeskrivelse til hver enkelt ansøgning
  • Gennemgang af ansøgninger med bestyrelsen, som står som afsendere af ansøgningen

Som det fremgår af arbejdsopgaverne, er det en del læsning, drøftelser indenfor arbejdsgruppen og skrivearbejde. Undervejs kan man lære noget om fondsansøgning, om organisationerne og blive endnu klogere på vores egen forening.

DERFOR! Hvis du vil hjælpe med ansøgningsarbejdet og bidrage med det du nu kan, bedes du kontakte et af bestyrelsens medlemmer; herunder Per Hermansen naestformand@essentieltremor.dk eller Susanne Thorndahl på tlf. 30593448 eller formand@essentieltremor.dk 

Husk også, at vi sammen og i fællesskab er stærkere.

På forhånd tak på bestyrelsens vegne

 

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_3″ _builder_version=”4.3.2″ global_colors_info=”{}”][et_pb_sidebar _builder_version=”4.3.2″ global_colors_info=”{}”][/et_pb_sidebar][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Copyright © 2020 essentieltremor.dk