Tilmelding til debatmøde 29. august 2021

Kom til debatmøde i Odin Havnepark i Odense

Du inviteres hermed til debat, hvor vi sætter fokus på essentiel tremor og de behandlingsmuligheder, eller mangel på samme, som Danmark byder essentiel tremor-patienter.

Debatmødet holdes fysisk i Odin Havnepark i Odense den 29. august 2021, kl. 15-17 og streames online for dem, der er forhindrede i at komme til Odense.

TILMELDING TIL FYSISK FREMMØDE ER NØDVENDIGT pga. forplejning.

Overlæge og neurokirurg Niels Sunde vil holde et oplæg om behandlingsmuligheder, herunder fokuseret ultralyd og her vil han præsentere Anifer Saliev og Bjarne Mortensen – de første danskere, der blev behandlet med fokuseret ultralyd i henholdsvis Madrid og Kiel.

Vi har langt om længe fået grønt lys fra Sundhedsstyrelsen til at indkøbe udstyret til fokuseret ultralydsbehandling, men desværre sker der ikke så meget, og vi hører intet nyt fra Århus Universitetshospital. De vil ikke svare på vores konkrete spørgsmål om tidshorisont og venteliste. Vi er bekymrede for, at vi ikke bliver taget seriøst og inviterer derfor til en debat om problematikken.

Kan det virkelig passe? Vi har ventet alt for længe, og nu venter vi igen.

Lider du af essentiel tremor, er du pårørende eller er du interesseret i debatten, så kom og vær med. Jo flere vi er, jo større er vores gennemslagskraft.

Tilmeld dig til det fysiske debatmøde nedenfor. Vi glæder os til at se dig.

Tilmelding til fysisk debatmøde i Odin Havnepark søndag d. 29. august 2021 15-17

* skal udfyldes
Copyright © 2020 essentieltremor.dk