Essentiel Tremor Foreningen Banner

Om foreningen

Essentiel Tremor Foreningen blev stiftet ved den stiftende generalforsamling i Odense den 24. november 2019.

Foreningen er i sin spæde start, og der vil komme til at ske en del den næste tid, og det er her på siden, du kan følge med i foreningens tiltag og nyheder.

Vi går en spændende tid i møde og håber, at så mange ET patienter så muligt, vil være medlem af foreningen.

Som medlem af Essentiel Tremor Foreningen støtter du foreningens vigtige arbejde, med at varetage Essentiel Tremor ramte patienter og pårørendes interesser overfor politikere, myndigheder og andre aktører.

Herudover kan du benytte foreningens fremtidige tilbud om rådgivning, støtte, foredrag, netværk og information om sygdommen.

Bestyrelsen for Essentiel Tremor Foreningen