Shake Up The World – Part II

Kom med til det andet store internationale webinar med fokus på Essentiel Tremor / Rystesyge.

Den 2. af den nye internationale webinarserie kaldet Shake Up The World, finder sted online lørdag den 22. april 2023.

Shake Up The World blev til under Essentiel Tremor Awareness Month i marts 2023 og har til formål at bringe mennesker sammen på tværs af geografiske områder, alt sammen med det fælles at være forbundet gennem Essentiel Tremor. ET er vilkårlig og respekterer ikke nationale grænser. Mere end 120 millioner lever med det hver dag i verden, og når man tænker på indvirkningen på deres familier, så påvirker det væsentligt mere.

Du er ikke alene. Vores første webinar var en bragende succes, og en optagelse vil snart være tilgængelig.

Foredragsholdere:

Dr. Janek Frantzén

Janek Frantzén er en erfaren neurokirurg med storterfaring med at arbejde i hospitals- og sundhedssektoren. Faglært i Neurotrauma, Rygsøjlekirurgi og Funktionel Neurokirurgi. Stærk konsulentprofessionel, der er uddannet fra Turku University i Finland. Han har gennemført et stipendium ved University of Miami i Neurotrauma under vejledning af professor Ross M. Bullock og et klinisk stipendium på Karolinska i Stockholm, Sverige.

Frantzén har startet Funktionel Neurokirurgisk Afdeling på Turku Universitetshospital med DBS-behandlinger i 2014 og sammen med sine samarbejdspartnere Neuro HIFU Center i Turku i 2022.

Dr. Rebekka Ortiz

Rebekka er speciallæge i neurologi og almen medicin med særlig interesse for bevægelsesforstyrrelser som essentiel tremor og dystoni. Hun er også klinisk underviser i neurologi ved Tampere Universitet. Hun er medlem af International Parkinson and Movement Disorder Society og medlem af bestyrelsen for bevægelsesforstyrrelsessektionen i det finske neurologiske samfund. Hun deltog i det finske Essential Tremor Project (ESSI).

Læs mere her

Copyright © 2020 essentieltremor.dk