Spørgeskema er lukket for besvarelse

Sundhedsstyrelsen skal meget snart træffe beslutning om, hvorvidt fokuseret ultralyd skal introduceres i Danmark.

Vi har fra udlandet erfaret, at et professionelt udarbejdet spørgeskema og en efterfølgende velovervejet resultatvisning, kan have stor gennemslagskraft og det har vi nu fået en unik mulighed for at få udarbejdet. Foreningen vil benytte lejligheden til, at slå et højt og rystende slag for fokuseret ultralyd og ikke mindst for alle essentiel tremor ramte.

Nedenfor er et link til et online spørgeskema med 21 spørgsmål, omkring det at være patient i Danmark med essentiel tremor. Spørgeskemaet vil have spørgsmål der omhandle medicin, symptomer, beskæftigelse, diagnose og daglige udfordringer m.m.

Spørgeskemaet er professionelt udarbejdet og svarene vil efterfølgende bliver illustreret i form af anonyme statistikker og grafer.

Det er enkelt og sikkert at deltage og foreningen overholder selvfølgelig Persondataforordningen(GDPR). Du udfylder spørgeskemaet anonymt fra din telefon eller pc og vi regner med, at det tager ca. 10 min. at udfylde.

DELTAG MED DET SAMME
Hjælp os med at indsamle oplysninger om vores liv med essentiel tremor, så vi kan hjælpe andre med at forstå og se hvor vigtigt det er, at vi bliver hørt og taget seriøst.

Du kan ikke længere besvare, men følg med på siden. Vi får helt sikkert brug for dig igen.

Har du problemer med at besvare spørgeskemaet, kan du måske spørge en pårørende om hjælp. Vi har brug for din hjælp og håber på at minimum 250 personer med Essentiel Tremor(ET) vil være med til at udfylde. Jo flere svar jo bedre – og jo mere troværdig statistik kan vi præsentere for bl.a. myndighederne.

Du er altid velkommen til at rette henvendelse til foreningen hvis du har spørgsmål. Vi er her for dig. Sammen er vi stærke.

Se første analyse af spørgeskemaet her

Bestyrelsen, Essentiel Tremor Foreningen

Related Posts

Copyright © 2020 essentieltremor.dk