Sammen kan vi gøre en stor forskel

Vi vil ikke længere gemme os og lade folk tro at vi er nervøse, fryser eller har abstinenser. Vi vil respekteres og forstås, men hvordan gør vi det? Det har foreningen en løsning på, men det kræver, at vi hjælper hinanden og til det har vi bl.a. brug for din hjælp.

Videoer og artikler på sociale medier, aviser og på TV

Vi mener at den bedste måde at komme ud med vores budskab på, er ved at vise og fortælle folk, læger, neurologer, politikere, offentlige myndigheder og andre aktører, hvilke daglige udfordringer vi lever med, på grund af sygdommen.

Vi er i kontakt med flere medier, der ønsker at give os omtale og dette gælder både på sociale medier, i lokale aviser og i ugeblade, så vær beredt og klar på at sprede budskaberne, når de udkommer.

Hjælp os med en video, et skriv eller et interview

Vi har brug for din hjælp til at gøre opmærksom på vores daglige udfordringer med essentiel tremor og det kan du gøre på flere måder.

Hjælp med en video

SEND OS EN VIDEO, HVOR DU VISER DINE DAGLIGE RYSTE-UDFORDRINGER. DU BEHØVER IKKE HAVE DIT ANSIGT MED. Vi vil gerne komme og filme dig, hvis du ikke selv kan eller har nogen til at hjælpe. Og husk – vi kender dit problem, så vi synes ikke det er mærkeligt, hvis du har brug for hjælp.

Video og tekst kan sendes til formand@essentieltremor.dk eller på messenger – det der er nemmest for dig. Og har du brug for hjælp til at sende os videoen så ring og lad os finde en løsning på det.

Hjælp med din historie

Nogle kan lide at se videoer og andre kan bedre forholde sig til tekst. Sådan er vi så forskellige og ønsker du hellere at bidrage med en historie på skrift frem for video, så er vi meget interesseret. Har du svært ved at få historien skrevet ned, så hjælper vi meget gerne med det. Vi kan komme til dig eller vi kan snakke sammen over telefon – begge dele er en mulighed, så tøv ikke – vi vil meget gerne høre din histori.

Send din tekst på mail til formand@essentieltremor.dk – eller til Essentiel Tremor Foreningen, Nordager 3, 4070 Kirke Hyllige

Er du i tvivl eller ønsker du os til at skrive din historie ned, så RING 30593448.

Hjælp med et interview

Har du en nogle holdninger angående essentiel tremor, som du gerne vil ud med, så lad os tale sammen om, hvordan vi evt. kan komme ud med budskabet.

Kontakt os på 30593448

Related Posts

Copyright © 2020 essentieltremor.dk